featured-image
beeld: foto: Aad Hoogendoorn
featured-image
beeld: foto: Aad Hoogendoorn

KUNST­AVOND XL OPENT VR 8 SEPT ’T CUL­TU­RE­LE SEI­ZOEN

Het Rotterdamse culturele seizoen wordt op vrijdag 8 september ingeluid met een speciale Kunstavond XL-editie in het Kunstkwartier van Rotterdam. Ont­dek de veel­zij­dig­heid van de he­den­daag­se kunst in het Kunst­kwar­tier van Rot­ter­dam: van beel­den­de kunst tot mu­ziek, van per­for­man­ce tot film, een kunst­tour en meer! Er is een door­lo­pend pro­gram­ma, pak tus­sen­door een ter­ras­je en dans tot in de late uur­tjes op onze af­ter­par­ty! Tip: Be­zoek de Kunst­avond XL op ei­gen ge­le­gen­heid of neem gra­tis deel aan de Kunst­block Tour waar­bij een gids je in een high-speed tour mee­neemt langs de lo­ca­ties. Kijk voor het pro­gram­ma op www.de­kunst­avond.nl. De Kunstavond XL: vr 8 sept, 18.00 t/m 23.00 uur. Kunstblock Tour: 19.00 t/m 20.00 uur, start balie Witte de With / TENT Rotterdam, Witte de Withstraat 50. Gratis.

De Kunst­avond biedt elke vrij­dag­avond van 18.00 – 21.00 uur gra­tis toe­gang tot de Kunstblock-instellingen. Be­zoek: MAMATENT RotterdamWORM/UBIKV2_Witte de With Center for Contemporary Art en kunst in de open­ba­re ruim­te van CBK Rotterdam.