featured-image
beeld:

Tours

Ga samen met je familie, vrienden of studentengroep mee met de Kunstblock Tour en stap in de wereld van ‘kunst van nu’. We nemen je mee langs de kunstinstellingen van Kunstblock en laten je de veelzijdigheid zien van hedendaagse kunst: van beeldende kunst tot muziek, van fotografie tot film en nog veel meer.

De Kunstblock Tour word je aangeboden door Kunstblock. Het samenwerkingsinitiatief van de kunstinstellingen in en rondom de Witte de Withstraat: CBK Rotterdam, MAMA, TENT Rotterdam, V2_ Lab voor de Instabiele Media, Kunstinstituut Melly en WORM, Instituut voor Avantgardistische Recreatie.

Het Rotterdamse Kunstkwartier heeft zich vanaf de jaren ‘90 ontwikkeld tot een culturele hotspot, met een uitgesproken, hedendaagse sfeer. Kunstblock heeft een actieve rol in de straat en door krachten te bundelen kunnen we bijzondere projecten realiseren, zoals de Kunstblock Tour.

Wij werken graag op maat en in overleg kan de Kunstblock Tour gecombineerd worden met een ander programmaonderdeel van Kunstblock. Voor reserveringen, meer informatie, een programmavoorstel op maat of een offerte neem je vrijblijvend contact op.

tijd – Op aanvraag
duur – 1.5 uur
max – 15 personen
start – Witte de Withstraat 50
taal – Nederlands of Engels
prijs – € 85 euro per tour
(inclusief entree instellingen)

Voor individuele bezoekers bieden we gratis instaprondleidingen aan tijdens de Kunstavond. Start 19:00 uur, duur 1 uur. Kijk voor meer informatie bij events.

Contact
Stichting Kunstblock
Witte de Withstraat 50
3012 BR Rotterdam
Nederland
E tours@kunstblock.nl
T +31 (0)10 411 01 44